حبه عناب محصول نوپای استان خراسان جنوبی است که ایده جذاب و خلاقانه در تولید آن توانسته محصول جدیدی در حوزه آجیل و خشکبار به بازار معرفی نماید. اولین حبه عناب در ایران و جهان برای نخستین بار در بیرجند و با برند تجاری شاینا تولید و روانه بازار گردید. از آنجایی که این محصول ثبت اختراع دارد لذا شیوه اصلی تولید آن تنها در اختیار مخترع آن قرار دارد. فرآیند کلی در تولید حبه عناب را می توان به صورت زیر تشریح نمود: عناب های تمیز که کاملا خشک هستند با استفاده از دستگاه به صورت کامل با هسته میانی آسیاب می شود، سپس پودر آسیاب شده الک می شود تا یک پودر کاملا یکدست و مناسب بدست آید. پودر حاصله که بعد از الک کردن بدست می آید در قالب های مخصوص ریخته می شود و به مدت زمان 15 دقیقه در حمام بخار قرار می گیرد تا شکل نهایی و فشرده شده حبه بدست آید. در ادامه حبه ها با استفاده از سیستم شوتینگ از قالب ها خارج می شوند و پس از سرد شدن در ظروف بسته بندی می گردند. جهت طعم دار کردن حبه عناب از مواد طبیعی همچون، توت، زرشک، دارچین، زنجبیل و. استفاده می شود. چنانچه تمایل به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته و یا قصد خرید این محصول را دارید می توانید با مدیران فروش مجموعه در ارتباط باشید.
درباره این سایت